12 Oct

UNSTOPPABLE adalah merupakan satu komuniti yang kini terdiri dari lebih 40,000 ahli di seluruh dunia, yang mana tujuan ianya ditubuhkan hanyalah satu, iaitu ‘Kebebasan Kewangan Seumur Hidup!’-Khairol R

Hari ni dah tak ada orang tanya pasal UNSTOPPABLE dah, orang terus join jer! Semua dah tau kredibiliti UNSTOPPABLE! Ramai yang ingat UNSTOPPABLE adalah syarikat MLM, u think u know but u know nothing! UNSTOPPABLE adalah satu komuniti bebas yang ‘tahu’ cara jadi kaya bermula dengan modal yang kecil dan ‘multiply’ sampai jadi sangat banyak, kami bimbing dan bantu yang positif & rasa banyaknya jalan untuk keluar dan bebas dari perangkap duit yang tak pernah cukup. Tahun ini, peratusan kejayaan naik lagi 100% dengan berkembangnya ‘skill’ UNSTOPPABLE dan dengan ‘platform’ yang sangat-sangat luar biasa! Kami bercakap tentang income yang tak putus-putus sampai bila-bila! Insyaallah!

p/s; Semua platform yang kami pilih adalah SAH dan HALAL dari segi Agama mahupun undang-undang negara!

MEREKA YANG TELAH BERJAYA DALAM PROGRAM INI.

APA KATA MEREKA ?

JIDIN MUSTAPHA – 25 Tahun, Bekas Network Engineer

 

Aku tanya dengan mamat yang kenalkan aku dengan UNSTOPPABLE TEAM ni…’bang, saya nak kawen ni…kalau join, tak kawin saya..’ mane tak nya…tapi dah penat kerja macam hapa…buat side income jual barang dekat internet, pun tak cukup-cukup jugak…adehhh…! Akhirnya lepas join unstoppable ni, dalam masa 2bulan saya bersara dari kerja…yang best nya bersara sebelum kawin…hmm bulan madu sakan..sekarang bawak BMW dengan kereta KUDA jee..tak sampai setahun dah pakai keta ni…takkan nak tengok jee?

AFRUDII – 29 Tahun, Bekas Pereka Grafik &DJ Club

 

Dah 7tahun saya kerja makan gaji. Tapi malangnya kewangan saya tak jugak stabil. Kerja dah lama, tapi just naik RM50 – RM100 jer setahun. Bonus tahunan? hmm…indah kabar dari rupa..tu yang saya buat 2 kerja, malam pulak jadi DJ di kelab malam sekitar kuala lumpur. Itu pun pendapatan masih lagi tak cukup pasal hutang melambak-lambak keliling pinggang…Hutang kredit kad???fuhhh lagi laaa melambak. tak tau la camna nak bayar bagi habis sebab kredit kad semuanya maksimum. Saya join Unstoppable pada┬átahun lepas, Alhamdulilah, saya dapat uruskan kewangan saya dengan lebih baik. Sekarang pun saya dah ada perniagaan sendiri dan telah berkembang di dalam dan luar negara. Tak sangka, sebenarnya senang je nak menguruskan kewangan dan menggandakan kewangan kita ni kalau kita tahu caranya. Sekarang saya dah pun bersara muda.

Mohd Izaaq – 39 Tahun, Bekas Ejen Menjual Kereta

 

Dah 10 tahun asyik duk bayar macam-macam hutang. Hutang Rumah, Hutang Credit Card. Dapat pulak offer Loan ASB, aku sapu jugak! Adeh… Hutang jugak lagi… Pelik jugak bila dapat tau pasal kursus ni yang hutang kita boleh buat duit rupanya. Bila dah masuk kursus ni, baru la saya nampak jalan semua hutang saya boleh selesai dalam masa singkat jer. Tak sangka rupanya ini antara cara macammana nak jadi kaya tanpa perlu berniaga. Tak payah buat loan ASB tapi dalam masa 4 tahun jer dah penuh RM200,000 dah dalam akaun tu!!!

SARAH & ODIN – 25 Tahun.

 

Berhenti cerita pasal masalah atau alasan dan terus pandang ke jalan penyelesaian. Semenjak kami mengambil langkah ini, duit tak putus2,MINIMUM Rm500 sehari. Segala cara pun kami bersyukur pada yang Esa. Kami dah tak nak pergi kerja, sebab gaji bulanan dulu dah sama dgn gaji HARI-HARI sekarang. Malu bertanya sesat jalan.. Tanya je lah supaya anda dibimbing. Kalau umur dah lebih 18, masa dah suntuk untuk kesesatan. Keputusan yang dibuat pada masa ini, akan menjadi penentu masa hadapan. Kejayaan tidak lagi diukur dengan taraf pendidikan tetapi dinilai mengikut perlaksanaan tanggungjawab terhadap keluarga dan diri sendiri. Dengan perniagaan ini hak diri sendiri berjaya dimiliki, dari segi masa, jasad, maruah dan harta. Anda bila lagi ?

MUBARAK MUHD – 21 Tahun.

 

Kalau nak berubah, jadilah perubahan yang kita inginkan. Alhamdulillah inilah yang saya pegang dari awal hingga hari ini.Saya dah nampak matlamat saya nak ke mana jalan mana yang patut saya tuju. Komuniti yang membantu saya hingga berjaya dari zero to hero dan mengubah dari minda negatif ke positif. Kalau yang dulunya saya seorang pencuci pinggan jee tapi sekarang tidak lagi. Saya tukar masalah jadi peluang, duit yang saya ada saya gandakan lagi dengan skil yang betul dan platform yang sah di Malaysia lebih bertahun lamanya dah bertapak tapi alangkah malangnya ramai lagi yang tak tahu. Nak tahu ke..?? adeh..hehe…emm..masalah bukan untuk difikirkan tapi untuk diselesaikan, sampai bila nak pikul beban masalah tu..?? sudah-sudah la tu…Bagi saya semua orang boleh berjaya asalkan dia nak berjaya tak kisahlah dari golongan apa sekalipun. Kerja saya sekarang ni bantu orang yang nak dibantu dengan syarat sanggup belajar dan sanggup diajar. Anda sanggup ke belajar…???